Let's Party!

Astroparty; speels en vrolijk

Een Astroparty in dit geval.

Leuk, verfrissend, een heel andere manier om met astrologie om te gaan. Speels en vrolijk.

Kennis maken met astrologie en de eigen horoscoop in spelvorm. Van vrolijke herkenning van elkaar tot intense diepgang, alles is mogelijk bij de Astroparty.

Astrologie in spelvorm, verrassend en serieus.

Een verrassing voor uw gasten?
Een speciale verjaardag?
Een jubileum?
Op een speelse manier maakt u kennis met de astrologie en krijgt u inzicht in uw eigen horoscoop. Speels en vrolijk omdat het een spel is, serieus omdat ik als ervaren astroloog en spelleider uitleg geeft over uw horoscoop.

Het spel kan gespeeld worden door iedere groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Bijvoorbeeld een groep vrienden/vriendinnen, familie of collega's. De duur is 3 tot 4 uur, een plezierige en leerzame manier om met elkaar een middag of avond door te brengen. Een heel andere manier om een feestje te organiseren.

Ieder krijgt zijn/haar eigen horoscoop en kan 1 of 2 gerichte vragen stellen die als leidraad dienen. Vragen kunnen letterlijk over alles gaan: hoe ga ik om met relaties; waar liggen mijn eigen specifieke talenten; hoe ga ik om met geld; wat zijn mijn kansen in werk en loopbaan, enz. enz. Het is dan ook nodig om van te voren uw geboortegegevens op te geven, namelijk: geboortetijd, geboortedatum en plaats!

Tijdens het Astro-spel komt u achter meer dan alleen antwoorden op de gestelde vraag. U krijgt meer kennis van en inzicht in uzelf, in wie u wezenlijk bent en uw doel in het leven. Maar u leert ook over meer praktische zaken. In de loop van het spel gebeuren de leuke dingen die met een spel te maken hebben, plezier, op bepaalde momenten diepgang en op zijn tijd een cadeautje. Na afloop gaat u wijzer naar huis dan voordat u begon.

Basistarief particulieren: € 40 per persoon.
Bij afwijkende situaties tarief in overleg. Afhankelijk van de afstand worden ook reiskosten in rekening gebracht.